İzmir Foça’daki Uluslararası Lezzet Buluşması'nda, Antalya’ya özgü tarhana çeşitleri, büyük ilgi gördü. ANTALYA tarhanaları önümüzdeki İtalya ve Güney Kore'de de görücüye çıkacak. Antalya'da 'iyi, temiz ve adil gıda' sloganıyla yerel ve geleneksel ürünleri yaşatmak ve tanıtmak amacıyla Şubat ayında faaliyete başlayan 'Mavi Yengeçler' adlı Slow Food Antalya grubunun hazırladığı 'Antalya Tarhanaları' belgeseli, Foça'daki Uluslararası Lezzetlerin Buluşması'nda büyük beğeni topladı. Slow Food Antalya Kurucu Lideri Ezgi Bağlan Gülenç, iki yılda bir Torino'da gerekleşen ve tüm dünyadan küçük ve geleneksel üreticileri bir araya getiren Salone del Gusto-Terra Madre etkinliğinde, 'Antalya'nın Tarhanaları' belgeselinin de gösterileceğini söyledi.
Ekonomi
18 Eylül 2014 - 14:26
Güncelleme: 18 Eylül 2014 - 14:26
Antalya tarhanası İtalya yolcusu
İzmir Foça’daki Uluslararası Lezzet Buluşması'nda, Antalya’ya özgü tarhana çeşitleri, büyük ilgi gördü.
Ekonomi
18 Eylül 2014 - 14:26
Güncelleme: 18 Eylül 2014 - 14:26