Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret eden satış noktası temsilcileri ve büfe ortakları, fabrika yetkilileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Halk Ekmek Fabrikası, 2006 yılından bu yana hijyenik ortamda üretilen ekmeğin vatandaşa ulaşımını sağlamaya devam ediyor. Sağlıklı günlük ekmek üreten Halk Ekmek Fabrikası yetkilileri büfe işletmecileri ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. Yönetim Kurulu üyesi Fatih Nükte, “Vatandaşlarımızın hijyenik ve el değmeden üretilen sağlıklı ekmeği aynı hassasiyet ve titizlikle sofrasına götürülmesi duygusunun devam edebilmesi için Halk Ekmek büfelerinin ve işletmecilerin devamlılığı kaçınılmazdır. Birbirimizi daha iyi anlayabildiğimiz bir ortamı oluşturduğumuza inanıyorum. Halk ekmeğin kalite standartlarına uygun olarak hazırlandığını, hangi aşamalardan geçerek büfelerimiz aracılığıyla sofralarda buluştuğunu, ana hammadde ve fiziki şartlardan oluşan geçici sıkıntıların nedenini ve her şeyden önemlisi sevgi, emek ve özverinin ürünü olduğunun yakından görülmesini istedik” dedi
Teknik detaylar anlatıldı
İşletme Müdürü Ayfer Bilgen ise toplantıyı yapmadan önce iş ortakları ile sorun ve önerilerine ait anket çalışması yaptıklarını belirtti. Bilgen, “Halkın taleplerini birinci ağız olan büfecilerimizden aldık.Toplantımızın ana gündemini de istatistiksel olarak anket sonuçlarına oturttuk.Yerinde dinlemenin çok faydalı olduğunu, yakın bilgi alış verişinin verimli geçti. Özellikle sağlıklı ve hijyenik ekmeğin tanıtımları konusunda dile getirilen tanıtım taleplerini değerlendirerek notlarımızı aldık ve en kısa zamanda çalışmalar yaparak hayata geçireceğiz. İş ortaklarımızın taleplerini tam algılamak ve çözüm üretmek adına pazarlamadan, üretime, dağıtımdan muhasebesine ve teknik detaylar konusunda işleyişimiz bir bir anlatıldı. Çok verimli bir toplantı oldu” şeklinde konuştu. Toplantının ardından işletmeciler fabrikayı gezdi. Haber Merkezi