Farklı kategorilerde gerçekleştirilen yarışlarda, üniversite öğrencisi aşçı adayları da Zekai Ademir Üniversiteliler Kapalı Kutu kategorisinde yarıştı. 2'şer kişiden oluşan 24 gruptaki genç aşçılar, yarışta et, sakatat, kümes hayvanları, av hayvanları, deniz ürünleri, sebze, bakliyat, hamur işinden oluşan ana yemek ile sütlü, hamurlu, meyveli tatlı, pasta tabaklarıyla hünerlerini gösterdi. Yarışma sonunda jürinin değerlendirmesiyle Antalyalı aşçılar Batuhan Yaman ile Tolga Dalga ikinciliği elde etti. Düzenlenen törende Isparta Süleyman Demirel Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencilerine başarı sertifikası ile gümüş madalya verildi. Batuhan Yaman, nisan ayında Isparta'da yapılacak Gül Festivali'ne hazırlandığını ve yarışmada birincilik elde etmeyi istediğini söyledi.
DHA
DHA