Balık tanıtıldı
Faaliyetlerini Antalya'da sürdüren Chefs Club Derneği'nin yardımı ile düzenlenen seminerde, EKS Mutfak Akademisi kurucusu ve eğitmen şefi Eyüp Kemal Sevinç, Norveç somonu, ringa balığı, uskumrusu ve saithe balığını tanıttı. Sevinç, Norveç'in soğuk ve temiz sularından tedarik edilebilen söz konusu balık türlerinin avlanma yerleri, kesim teknikleri ve pişirme önerileri hakkında bilgilendirme yaptı. Sunum sonrası, Sevinç tarafından yapılan uygulamayı izleyen tüm katılımcı şefler, hep birlikte menüler üzerinde çalıştı. Norveç Ticaret Ataşesi Rolf Amklov, turizm açısından son derece önemli olan Antalya bölgesinin önde gelen şefleriyle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Faaliyetlerini Antalya'da sürdüren Chefs Club Derneği'nin yardımı ile düzenlenen seminerde, EKS Mutfak Akademisi kurucusu ve eğitmen şefi Eyüp Kemal Sevinç, Norveç somonu, ringa balığı, uskumrusu ve saithe balığını tanıttı. Sevinç, Norveç'in soğuk ve temiz sularından tedarik edilebilen söz konusu balık türlerinin avlanma yerleri, kesim teknikleri ve pişirme önerileri hakkında bilgilendirme yaptı. Sunum sonrası, Sevinç tarafından yapılan uygulamayı izleyen tüm katılımcı şefler, hep birlikte menüler üzerinde çalıştı. Norveç Ticaret Ataşesi Rolf Amklov, turizm açısından son derece önemli olan Antalya bölgesinin önde gelen şefleriyle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.