banner192
banner203

Sinemanın tadı damaklarda kalacak!

54’üncü Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında düzenlenen 'Gastronomi Bölümü' kültürleri buluşturup, Türk ve Antalya mutfağını dünyaya tanıtıyor. Gastronomi filmlerinin gösteriminin ardından, dört ünlü şef bu filmlerden ilham alarak hazırladıkları tadım menüsünü katılımcılara sunuyor. Eyüp Kemal Sevinç, Mehmet Akdağ, Pelin Bozkurt Bilgiç ve Selin Kutucular gibi birbirinden ünlü şeflerin kendine özgü lezzetleriyle renklenen, Antalyalıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Türk ve Antalya mutfağı da dünyaya tanıtılıyor.

Lezzetli saatler

Gastronomi Bölümü kapsamında geçtiğimiz günlerde izleyiciyle buluşan “The Turkish Way” (Türk Mutfağına Övgü) “Ant on a Shrimp” (Noma Tokyo’da) “The Wasted!” (İsraf) filmlerinin ardından Şef Eyüp Kemal Sevinç, Türkiye’nin en ünlü restoranlarından “7 Mehmet”in sahibi Mehmet Akdağ ve Şef Pelin Bozkurt Bilgiç, hazırladıkları menülerle Antalyalılara lezzetli saatler yaşattı. 54’üncü yıla özel olarak hazırlanan etkinliğin yarın yapılacak son gününde ise “The Trip to Spain” (İspanya’ya Yolculuk) filmi ile Şef Selin Kutucular Antalyalılarla buluşacak.
İHA

 

Anahtar Kelimeler:

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Yap Yeni Üyelik

banner20