Ev hanımı iken, yaklaşık 5 yıl önce evde simit, poğaca türü hamur işleri yapmaya başladı. Sonraları bunları satmaya başlayan Ebru Taşkın, 1 yıl süren ev ticaretini geliştirerek dükkân açmaya karar verdi. Konyaaltı bölgesinde 4 yıl önce açtığı Kayseri Usulü lokantası ile adeta bir başarı öyküsü yazdı. Yaklaşık 50 kişi kapasiteli, Kayseri Usulü’nde, Taşkın’ın bizzat kendisinin yaptığı ev yemekleri, poğaça, simit ve sandviç çeşitleri ünü bölgeye yayılmış. Güzel aşçı ve hamur işleri ustası Ebru Taşkın, geçtiğimiz akşam Hamlet’te doğum gününü kutladı. Ebru Taşkın, tek başına kutladığı doğum gününde şıklık ve güzelliği ile göz doldurdu.
Magazin
19 Şubat 2019 - 16:36
Güncelleme: 19 Şubat 2019 - 16:40
Doğum gününü Hamlet'te kutladı
Ev hanımı iken, yaklaşık 5 yıl önce evde simit, poğaca türü hamur işleri yapmaya başladı.
Magazin
19 Şubat 2019 - 16:36
Güncelleme: 19 Şubat 2019 - 16:40
İlginizi Çekebilir