Şubat ayından itibaren Lara'daki işletmenin başına geçen Özge Kadıoğlu, yenilenme çalışması başlattı. Mimar gözüyle işletmenin her ayrıntısına dikkat ettiğini anlatan Kadıoğlu, Antalya Balık Evi markasını Türkiye markası yapmak için çalıştığını söyledi. Defalarca Türkiye'nin en iyi restoranları arasında ilk 10'a giren, Antalya'da balık denilince akla gelen bir markayı devralmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Kadıoğlu, yenilenme yatırımlarına hız verdi. 2 milyon TL yenileme bütçesi ayırdığı Antalya Balık Evi markasını daha ileriye götürmek için çalıştığını söyleyen Kadıoğlu, ailelerin çocuklarıyla yemek yiyebilecekleri, sakin ve güvenli zaman geçirebilecekleri bir atmosfer yaratmaya çalıştığını kaydetti.
DHA
DHA