ÇGD Gazeteci Evi'ndeki yemeğe ÇGD üyelerinin yanı sıra, Antalya’daki meslek odası, sendika ve siyasi parti temsilcileri katıldı. dayanışma yemeğine katılanlara, ÇGD üyelerinin hazırladığı ev yapımı yöresel yemekler ikram edildi. Yemekler arasında en fazla ilgiyi, gazeteci Yeşim Ersoy’un hazırladığı çiğ köfte mönüsü gördü. Dayanışma yemeğinin servisini de yine ÇGD üyesi gazeteciler yaptı. ÇGD Akdeniz Şubesi ikinci başkanı Veysi Sağlam, ÇGD Gazeteci Evi’ni gazeteciler ile yurttaşları buluşturan mekan olarak kullanıma açtıklarını hatırlatarak, dayanışma yemeğine katılanlara teşekkür etti.
Güncel
10 Ağustos 2014 - 14:09
Güncelleme: 10 Ağustos 2014 - 14:10
ÇGD'den dayanışma yemeği
Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şubesi’nin üye gazetecileri ve haber kaynağı kurum temsilcilerini kaynaştırmak amacıyla düzenlediği ‘dayanışma yemeği’ yoğun ilgi gördü
Güncel
10 Ağustos 2014 - 14:09
Güncelleme: 10 Ağustos 2014 - 14:10