TMS Genel Müdürü A. Koray Karaköse, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya'ya böyle bir değer katmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Dört aylık eğitim ve ardından 4 aylık staj sonrası mezun olacak şef adaylarının da ilgili sektörlerdeki istihdam hizmet seviyesini ve eleman kalitesini yükselteceğine dikkat çeken Karaköse, 'Akdeniz'den dünyaya mutfağımızı tanıtacak teknik donanımda ve yaratıcılıkta Türk Aşçıları yetiştirmek misyonuyla soyunduğumuz bu yatırım ile hedefimiz eğitim kalitemiz ve prensiplerimizle dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında yerimizi almaktır' diye konuştu.
Eğitici ve eğlendirici
Turizminin kalbi Antalya başta olmak üzere Türkiye'deki profesyonel ihtiyacı karşılamak amacıyla hizmete açılan TMS'de profesyonel aşçılık, ekmek pastacılık, yiyecek içecek işletmeciliği, şarap kültürü ve sommelier, kahve sanatı ve barista, barmenlik ve miksoloji ve ideal servis elemanı eğitimleri verilecek. 14 Mart'ta başlayacak eğitimlerde başarılı olan kursiyerler, yiyecek içecek sektöründe çalışmak için mesleki yeterlilik sertifikası sahibi olacak. TMS Lezzet Atölyesi'nde her ay dünya mutfağından farklı bir ülkenin yemek kültürü inceleniyor ve her yaştan her meslekten lezzet tutkunlarına bu mutfakların eğitimleri verilecek. TMS Lezzet Atölyesinde ayrıca yine her ay açılan ekmek ve pastacılık eğitimleri temel mutfak ve pişirme teknikleri eğitimlerinin yanı sıra kurumlara özel motivasyon takım çalışmaları, minik şeflere özel eğitici ve eğlendirici programlar ve dünyanın yükselen trendi Moleküler Gastronomi eğitimleri gerçekleşecek.
Eğitici ve eğlendirici
Turizminin kalbi Antalya başta olmak üzere Türkiye'deki profesyonel ihtiyacı karşılamak amacıyla hizmete açılan TMS'de profesyonel aşçılık, ekmek pastacılık, yiyecek içecek işletmeciliği, şarap kültürü ve sommelier, kahve sanatı ve barista, barmenlik ve miksoloji ve ideal servis elemanı eğitimleri verilecek. 14 Mart'ta başlayacak eğitimlerde başarılı olan kursiyerler, yiyecek içecek sektöründe çalışmak için mesleki yeterlilik sertifikası sahibi olacak. TMS Lezzet Atölyesi'nde her ay dünya mutfağından farklı bir ülkenin yemek kültürü inceleniyor ve her yaştan her meslekten lezzet tutkunlarına bu mutfakların eğitimleri verilecek. TMS Lezzet Atölyesinde ayrıca yine her ay açılan ekmek ve pastacılık eğitimleri temel mutfak ve pişirme teknikleri eğitimlerinin yanı sıra kurumlara özel motivasyon takım çalışmaları, minik şeflere özel eğitici ve eğlendirici programlar ve dünyanın yükselen trendi Moleküler Gastronomi eğitimleri gerçekleşecek.