Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Özen, örtüaltı üretim sezonunun başlamasıyla nedeniyle yaptığı açıklamada, Antalya’nın 268 bin dekar örtüaltı alan varlığı ile lider şehir olduğunu ifade ederek,“Geçtiğimiz yıl bu alanda yaklaşık 3.5 milyon ton sebze üretimi gerçekleştirdik. Bu üretimin 2 milyon 230 bin tonu domatese ait. Antalya, Türkiye örtüaltı domates üretiminin yüzde 62’sini gerçekleştirmekte. Bu oran biberde yüzde 56, patlıcanda yüzde 51 ve hıyarda yüzde 47” diye konuştu.
Sera atıkları Güncel
25 Eylül 2017 - 16:22
Güncelleme: 25 Eylül 2017 - 16:23
Özen: Örtüaltı üretimde lideriz
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Özen Antalya’nın 268 bin dekar örtüaltı alan varlığı ile ülkemizde lider olduğunu belirterek, başarılı ve bereketli bir sezon diledi
Güncel
25 Eylül 2017 - 16:22
Güncelleme: 25 Eylül 2017 - 16:23
İlginizi Çekebilir