Konyaaltı Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan kurban Bayramı öncesi ilçede faaliyet gösteren kasap, tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik yaptığı denetimleri artırdı. Ekmek, unlu mamuller ve tatlı üreten işletmelerin yanı sıra kasap et ve et ürünü satışı yapan işletmelere yönelik hijyen koşulları, kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunluk dereceleri ile çalışanların sağlık portörleri gibi konularda denetim yapıldı. Denetlenen her işletmede öncelikle üretim ve satış mekanlarındaki hijyen koşulların sağlanıp sağlanmadığı, kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunluk dereceleri ile çalışma koşulları incelendi. Kontrollerde öncelikle işletmelerin eksiklerini tamamlamalarının istendiği bildirildi. Kurban bayramı süresince Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı nöbetçi ekiplerin görev yapacağını ifade eden Başkan Böcek, şikayeti veya talebi olan vatandaşların 245 55 15 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini kaydetti. Haber Merkezi
İlçeler
23 Eylül 2014 - 17:34
Güncelleme: 23 Eylül 2014 - 17:35
Kurban bayramı öncesi denetim
Konyaaltı Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede faaliyet gösteren kasap, tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik yaptığı denetimleri artırdı.
İlçeler
23 Eylül 2014 - 17:34
Güncelleme: 23 Eylül 2014 - 17:35