Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 7'nci Grup Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Suat Özdemir başkanlığında yaptığı son toplantısında üyelerinden gelen talep ve şikayetleri değerlendirdi. Ekmek üretiminde kullanılan ham maddelerin fiyatlarının son günlerde aşırı artması nedeniyle kar edemedikleri ve satmış oldukları ürünlerin fiyatlarının artırılması gerektiği ifade edilen toplantıda ekmek ve ekmek çeşitlerinin azami fiyat tarifesinin güncellenmesi gereği belirtildi. Zamlı tarife önerildi Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ve ATSO çalışma sahasındaki ilçelerde uygulanmak üzere Oda üyesi fırın işletmeciliği sektörüne yönelik ‘Unlu Mamuller Azami Fiyat Tarifesi’ belirlenmesi kararlaştırıldı. Yapılan araştırma ve maliyet hesapları sonucunda oluşturulan tarifenin ATSO Yönetim Kurulu’na sunulmasına oy birliği ile karar verildi. KDV dahil 1 TL’den satılan 200 gram Kebapçı Pidesi’nin 1 lira 25 kuruşa, 90 gram simit ve poğaçanın 1 lira 25 kuruştan 1 lira 50 kuruşa ve 90 gram açma-böreğin 1 lira 50 kuruştan 1 lira 75 kuruşa yükseltilmesi önerildi. Umut ÖZEN
Özel Haber
02 Ekim 2018 - 17:27
Güncelleme: 02 Ekim 2018 - 17:36
Fırıncı zam istiyor
ATSO Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi son toplantısında fırıncı esnafından gelen zam talebini değerlendirdi. 1 TL’den satılan 200 gram kebapçı pidesinin 1 lira 25 kuruşa yükseltilmesi önerildi
Özel Haber
02 Ekim 2018 - 17:27
Güncelleme: 02 Ekim 2018 - 17:36