Kepez Belediyesi Kent Meydanı’nda 180 metrekarelik alana kurulan Su Parkı’nı Kepezli çocukların hizmetine sundu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hijyen ve sağlık koşullarına uygun şekilde hizmet veren su parkını ziyaret ederek, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Çocuklarla sohbet eden Başkan Tütüncü, su parkını beğenip beğenmediklerini sordu. Çocukların su parkını çok sevdiklerini söylemeleri üzerine Tütüncü, “Sıcak yaz günlerinde akşama kadar suyun altında eğleneceksiniz. Akşam hemen yan taraftaki oyun parkı hizmetinizde olacak. Diğer yanda basketbol sahamız, semt kütüphanemiz sizlerin hizmetinde… Burayı her şeyiyle sizler için güzel bir yaşam alanı haline getirdik” dedi.
Su parkının her gün sabah saat 10.00’dan akşam 19.00’a kadar hizmet vereceğini de sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, çocuklara Kent Meydanı’nda kaykay pisti müjdesi de verdi.
HABER MERKEZİ
Helal olsun iyi düşünmüş
Bugun gitme imkanı bulduk.Baskanimiza emekleri ve çocuklara,gençlere sağladığı imkanlar,etkinlikler için tesekkur ederiz.