Olay, saat 17.30 sıralarında Çavdır ilçesine bağlı Yazır köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inek, yaklaşık 2,5 metre derinliğindeki boş bir su kuyusuna düştü. İneği gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese Burdur AFAD İl Müdürlüğü ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ekiplerin çalışmasına bir kepçe de yardım ederken inek düştüğü kuyudan 2 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı. İnek, olay yerinde yapılan kısa bir kontrolün ardından sahibine teslim edildi.
AFAD İl Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Ekiplerimizin hızlı müdahalesiyle hayvan sağlıklı şekilde kurtarıldı. Tüm canlıların güvenliği için görev başındayız" denildi.
AFAD'dan kurtarma operasyonu
Burdur'un Çavdır ilçesinde kuyuya düşen inek, ekiplerin 2 saatlik çalışmasının ardından kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler

Turizmde endişe verici karar: Antalya uçuşlarını durduracak

Ali Yılmaz serbest bırakıldı

Gürcistan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Zafer Bayramı Manavgat'ta kutlandı

ANFAŞ hakkında suç duyurusu

20 milyon dolar ödeyip aday oldu iddiası Antalya’yı salladı