Antalyaspor’dan Altyapıya Kalıcı Yatırım
Antalyaspor’un altyapıya yönelik uzun vadeli projelerinden biri daha hayata geçirildi. 2023 yılında kulübe kazandırılan Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki açık yüzme havuzu, yeni yönetimin göreve gelir gelmez aldığı kararla kapalı hale getirilerek modern bir eğitim ve antrenman alanına dönüştürüldü. Bu önemli dönüşüm, düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Açılışta Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün başta olmak üzere Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, önceki dönem başkan Av. Aziz Çetin, kulübün önemli sponsorlarından Güral Seramik’in sahibi İş İnsanı Sami Güral ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi, sporcu, antrenör ve davetli yer aldı. Tören öncesinde çello, gitar ve flütten oluşan müzik üçlüsünün performans sergilediği alanda katılımcılar bir araya gelerek hem spor hem de sanatın bir arada olduğu keyifli bir atmosfer yaşadı.

Sami Güral’a Özel Teşekkür, Katılımcılara İncelemeli Tanıtım
Açılışta bir konuşma yapan Başkan Mustafa Ergün, havuzun bugünkü haline kavuşmasında büyük katkısı bulunan Sami Güral’a teşekkür ederek, bu yatırımın yalnızca yüzme okullarına değil, aynı zamanda performans sporcularının gelişimine de büyük katkı sunacağını belirtti. Havuzun yıl boyunca aktif olarak kullanılacağını vurgulayan Ergün, “Bu tesis, yüzmede Antalyaspor’un adını daha fazla duyuracağı bir merkez olacak” dedi. Konuşmaların ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Başkan Ergün, Sami Güral, Av. Aziz Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Sezer kırmızı kurdeleyi birlikte keserek tesisin resmi açılışını gerçekleştirdi. Tören sonrasında Başkan Ergün ve İl Müdürü Gürhan, katkılarından dolayı Sami Güral’a akrep figürlü özel bir plaket takdim etti. Ardından tüm katılımcılar, tesisin yenilenen duş alanları, modernize edilen kayıt ofisi ve diğer birimlerinde kapsamlı bir inceleme yaptı.

Eskişehirspor’a gol kralı geliyor
Eskişehirspor’a gol kralı geliyor
İçeriği Görüntüle

Yüzme Okulları 22 Haziran’da Başlıyor
Törenin en ilgi çeken anlarından biri ise, Antalyaspor yüzme takımının minik sporcularıyla yapılan sıcak sohbetler oldu. Sporcuların aileleriyle birlikte törende hazır bulunduğu etkinlikte, yüzme okullarının yeni dönem başlangıç tarihi de duyuruldu. Antalyaspor Yüzme Okulları, 22 Haziran 2025 Pazartesi günü itibarıyla yaz dönemi eğitimlerine resmen start verecek. Bu bilgi, veliler tarafından memnuniyetle karşılanırken, kulübün yüzme branşında yaptığı altyapı hamlesinin yalnızca bir başlangıç olduğu vurgulandı. Etkinlik, minik sporcuların kulüp yöneticileri ve protokol üyeleriyle birlikte çektirdiği hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Antalyaspor, bu tesis yatırımıyla yalnızca futbol değil, bireysel sporlarda da kalıcı bir marka haline gelme yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Kaynak: Antalyaspor/Bülten