
Antalya basın dünyasının tanınmış isimleri, unutulmaz bir akşamda bir araya geldi. Hürriyet Gazetesi eski Bölge Temsilcisi ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin uzun yıllar başkanlığını yapan Erdoğan Kahya, Anadolu Ajansı eski Bölge Müdürü, Yeni İleri Gazetesi eski Yazı İşleri Müdürü ve Beyaz Gazete’nin kurucu sahibi Ahmet Dökdök, Ayyaş Meyhane’nin kurucu sahibi ve eski gazeteci Gaye Yurteri’nin ev sahipliğinde buluştu.
Gazetecilik mesleğine uzun yıllar emek veren üç duayen isim, keyifli sohbetler eşliğinde eski günleri yad etti. Antalya basınının geçmişine damga vuran anıların paylaşıldığı gecede dostluk, meslek anıları ve neşeli sohbetler ön plandaydı.
Sıcak atmosferiyle dikkat çeken buluşma, “Basının ustaları yeniden bir arada” yorumlarıyla gecenin müdavimleri arasında da ilgiyle karşılandı.
Ayyaş buluşması
Muhabir: Mesut Gürkan
Yorumlar
Trend Haberler
Oğlu ve gelini itirafçı mı oldu?
Büyükşehir’i pislik götürüyor!
Antalya’da rüşvet soruşturmasında yeni gelişme: Tutuklanan iki isim serbest bırakıldı
Erol Bulut o ismi açıkladı: “Bilgileri dışarı aktaranı bize o bildirdi”
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 8'inci dalga 'rüşvet' operasyonu: 8 gözaltı
Korkuteli’nde o köy ayaklandı! ‘Canımızı veririz suyumuzu vermeyiz’