CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından İstanbul'da gerçekleştirildi. Törene Edirne Valisi Yunus Sezer, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş, CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, pehlivanlar, antrenörler ve çok sayıda davetli katıldı. 2025 sezonu boyunca tozkoparan boyundan baş boyuna kadar derece elde eden pehlivanlara madalya, kupa ve para ödüllerinin takdim edildiği törende yağlı güreşin yaşatılmasına ve gelişimine sundukları desteklerden dolayı Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek ile Manavgat Güreş Ağası Hasan Özden'e de plaket takdim edildi. Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek, yağlı güreşin yüzyıllardır Türk kültürünün ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, Manavgat Belediyesi olarak ata sporuna sahip çıkmaya ve bu alandaki destekleri sürdürmeye kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.
Antalya
Güncel
Gündem
Başkan Vekili Çiçek'e plaket takdim edildi
Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek'e, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni'nde plaket takdim edildi.
Kaynak: DHA
Yorumlar
Trend Haberler
Havalimanı–şehir merkezi kademeli trafiğe kapatılacak
İlk ruhsat Antalya’ya
Korkuteli’nde Keşkek Şöleni
Yeni Parti’nin Antalya il binası hazır! Adres; CHP eski binasının karşısı
Rent a car sektöründen iki kritik çağrı
ADGİAD' dan ATSO seçimlerinde gövde gösterisi; birlik ve beraberlik mesajı: ‘Tüm imkanlarımızla adaylarımızın yanındayız




