Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu ile Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek miniklerle buluştu. Programda öğrenciler, müzik eşliğinde eğlenceli egzersizler yaptı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte miniklerin coşkusu ve enerjisi dikkat çekti. Çocuklara küçük yaşta spor sevgisi kazandırılması ve günlük yaşamda hareketli alışkanlıkların desteklenmesi hedeflendi.
Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, etkinliklere ilişkin yaptığı açıklamada, "Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında öğrencilerimizle bir araya gelerek müzik eşliğinde egzersizler yaptık. Amacımız, spor sevgisini küçük yaşta aşılamak ve hareketli yaşam bilincini desteklemek. Miniklerimizin coşkusu, etkinliğimize ayrı bir renk kattı" dedi.
Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde düzenlenen program, öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle karşılandı.
Gazipaşa'da minikler sporla coştu
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler spor dolu bir gün yaşadı
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Tabelalar sil baştan değişiyor: Tekel bayilerinde 'pembe' devrimi
Serikspor-Karaman FK maçında gerginlik: Genç futbolculara bıçaklı tehdit iddiası
Öğrenci affı için şartlar netleşti
Doğu Garajı esnafı isyanlarda; Yeni çarşı atıl yatırıma dönüştü
Kuş cenneti değil, çöp cehennemi: Manavgat’ta doğa katliamı!
Antalya Kahveciler Odası’nda beyaz liste kazandı; Aşur Boydak ipi göğüsledi


