İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına karşı duruşunu sürdürürken, son günlerde sosyal medyada Türkiye ile İspanya arasında oluşan dayanışmayı güçlendirecek şekilde bir paylaşım yaptı. Sanchez paylaşımda, İspanya’nın Soria kentinde düzenlenen bir mitingde Türk bayrağının sallandığı anlara ait görüntülere yer vererek, "Soria mitinginden bana gönderilen görüntülerden biri. Türk sosyal medya topluluğuna selamlar olsun" ifadelerini kullandı.
Görüntülerde, etkinliğe katılan kalabalığın "Savaşa hayır" sloganları attığı anlar da yer aldı. Sanchez tarafından paylaşılan görüntü kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
İspanya Başbakanı: Türk sosyal medya topluluğuna selamlar olsun
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, İspanya’daki bir miting sırasında "Savaşa hayır" sloganlarının atıldığı sırada kamerada Türk bayrağının görüldüğü bir görüntüyü paylaşarak, "Türk sosyal medya topluluğuna selamlar olsun" dedi
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Antalya'da elektrik kesintileri: 6 Mart
Araç sahipleri dikkat! Trafikte APP plaka dönemi kapandı: Cezalar katlandı
DMM: İran'a saldırı talimatı iddiaları doğru değil
Antalya'da elektrik kesintileri: 5 Mart
Antalya'nın 'Cömert' gönül sofrası
Antalya'da elektrik kesintileri: 7 Mart




