Konyaaltı Belediyesi, her yaştan sanatseveri gerek düzenlediği etkinliklerle gerekse de kurslarla buluşturmaya devam ediyor. Kurslar kapsamında yeni bir adım atan Konyaaltı, 55 yaş üstü sanatseverler için 'Yaşam Boyu Sanat Kursları' düzenleyecek. Yapılan duyuruya göre kurslarda; Nostalji Korosu, Ritim Atölyesi, Temel Resim Eğitimi, Doğaçlama Tiyatro, Temel Oyunculuk Eğitimi, Temel Müzik Eğitimi, Karma Orkestra alanlarının yer alacağı belirtildi. Müzik, resim ve sahne sanatlarına ilgi duyan ve yeteneklerini ortaya çıkarmak isteyen herkesin davet edildiği kursların başvuruları, 1-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, 'www.konyaalti.bel.tr' internet adresinden gerçekleşecek. Öte yandan, başvuru yapmak isteyen sanatseverlerin tek eğitim alanını seçebileceği ve başvuruların kontenjanla sınırlı olduğu da aktarıldı. Gerçekleştirilecek kurslarla beraber, elli beş yaş üstü vatandaşların sanatla dolu keyifli bir yolculuk yapması amaçlanıyor.
Antalya
Güncel
Gündem
Konyaaltı’ndan 55 yaş üstüne sanat desteği
Konyaaltı Belediyesi, 55 yaş üstü sanatseverler için “Yaşam Boyu Sanat Kursları” başlatıyor. Kurslarla, ileri yaştaki bireylerin sosyal hayata katılımı ve sanatla iç içe bir yaşam hedefleniyor.
Kaynak: DHA
Yorumlar
Trend Haberler
Havalimanı–şehir merkezi kademeli trafiğe kapatılacak
Yeni Parti’nin Antalya il binası hazır! Adres; CHP eski binasının karşısı
Rent a car sektöründen iki kritik çağrı
ADGİAD' dan ATSO seçimlerinde gövde gösterisi; birlik ve beraberlik mesajı: ‘Tüm imkanlarımızla adaylarımızın yanındayız
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin: Antalya Büyükşehir CHP’de kalacak
CHP Antalya İl Gençlik Kolları’ndan istifa kararı





