Yş

İstanbul’dan Antalya’ya eğitim ve kongre için gelen akademisyenler, hemşire Bengü’nün ev sahipliğinde keyifli bir akşamda hasret giderdi.

Akademisyen Dostlara Sıcak Karşılama

Genco İnkılap İçkili Lokanta ‘da
Genco İnkılap İçkili Lokanta ‘da
İçeriği Görüntüle

Güzelliği ile göz dolduran Bengü, İstanbul’dan Antalya’ya eğitim ve kongre sebebiyle gelen akademisyen arkadaşları Hale Bora ve Özen İnan’ı ünlü Alara Restaurant’ta ağırladı. Uzun süredir bir araya gelemeyen dostlar, bu özel buluşmada hasret giderdi.

Hasret Giderdiler

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, üçlü bol bol sohbet ederek ayrı geçen günlerin acısını çıkardı. Kahkahaların ve içten sohbetlerin eksik olmadığı gecede, dostluklarının gücü bir kez daha hissedildi.

Deniz Manzarasında Lezzetli Anlar

Denize nazır, sakin ve nezih ortamıyla dikkat çeken mekânda, lezzetli yemekler eşliğinde keyifli saatler geçirildi. İstanbul’dan gelen akademisyenler, “Bengü ile olmanın keyfini çıkardık, en güzel anlarımızdan birini yaşadık” sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdi.

Muhabir: Mesut GÜRKAN