İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İslamabad ziyareti sırasında ABD ile devam eden müzakerelere ilişkin açıklamada bulundu. Pezeşkiyan, İran’ın balistik füze kapasitesinin müzakere konusu olmadığını ifade ederek, "Müzakereler sırasında bize iki kez saldırdığı için ABD’ye güvenmiyoruz, ancak yine de diyaloğa ve barışa hazırız. Önümüzdeki müzakerelerde güçlü yanlarımızı koruyacağız; balistik füzelerle ilgili hiçbir müzakere yapılmadı ve yapılmayacak da" dedi.
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Genelkurmay Başkanı Asim Munir’in müzakerelerde büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Pezeşkiyan, "Müzakereleri kolaylaştırma ve mutabakat zaptına varılmasında Pakistan’ın rolünü takdir ediyoruz" dedi.
Pezeşkiyan ayrıca, Batı Asya bölgesinde ilerlemenin barışa, güvenliğe ve bölgesel işbirliğine bağlı olduğuna inandığını dile getirdi.
Antalya
Asayiş
Özel
Kültür-
İlçeler
Güncel
Pezeşkiyan: Balistik füzelerle ilgili hiçbir müzakere yapılmadı
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile devam eden müzakerelere ilişkin yaptığı açıklamada, "Balistik füzelerle ilgili hiçbir müzakere yapılmadı ve yapılmayacak da" dedi
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Öğrenci affında sona gelindi: Kampüs kapıları yeniden açılıyor
Dağbeli’nde 500 hane çözüm bekliyor
Antalya'da elektrik kesintileri: 20 Haziran
Antalyaspor'da Bülent Korkmaz dönemi yeniden başlıyor!
Antalya'da elektrik kesintileri: 18 Haziran
Gazipaşa’ya Isparta’da ağır darbe: 0-14




