Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Serik Gençlik Merkezi, ilçe merkezine uzak mahallelerdeki okulların fiziki görünümünü güzelleştirmek amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında gönüllü gençler, okul binalarını boyayarak duvarlarını çeşitli resimlerle süslüyor.
Projenin bu eğitim öğretim yılındaki ilk etkinliği, Burmahancı Mahallesi'ndeki Fatih İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Gençlik Merkezi ekibi ve gönüllü gençler, okulun duvarlarını boyayıp çizdikleri resimlerle eğitim ortamına renk kattı.
Gençlerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeyi ve okullara katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında benzer çalışmaların ilçe merkezine uzak diğer mahallelerdeki okullarda da sürdürülmesi hedefleniyor.
İlçeler
Asayiş
Antalya
Gündem
Ekonomi
Güncel
Spor
Genel
Kültür-
Serik Gençlik Merkezi'nden köy okullarına renkli dokunuş
Antalya'nın Serik ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Serik Gençlik Merkezi tarafından başlatılan proje kapsamında gönüllü gençler, kırsal mahallelerdeki okulları boyayıp duvarlarını resimlerle renklendiriyor.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
5. Kaş Yağlı Güreşleri’ni kim kazandı?
Manavgat'ta ekipler harekete geçti: Gerçek çok başka çıktı
CANLI İZLE | Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Antalyaspor maçı öncesi Kayserispor'da ikinci kötü haber!
ATSO seçimlerinde oy verme işlemi sona erdi
CANLI İZLE | Gençlerbirliği-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar!




