Antalya’nın en eski ve en sevilen mekânlarından Swiss Bar, yeni sezona görkemli bir açılışla “merhaba” dedi. Mekânın sanatçı patronu, aşk şarkılarının prensesi Tahsin Sargın, yine yaptı yapacağını ve sezona oldukça iddialı bir giriş yaptı.
Geceye, nefis sesi, harika yorumu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Gamze Şen damga vurdu. Şen, 21.30 – 23.00 saatleri arasında hayranlarıyla buluşarak mükemmel bir performansa imza attı.
Ardından sahneye çıkan, ünü sınırlarımızı aşmış ve Antalya sahnelerinin “en çok iş yapan sanatçısı” unvanını uzun süredir elinde bulunduran Cengiz Ersoy, enerjisi ve eğlenceli sahne performansıyla izleyenleri coşturdu. Ersoy’un ünlü “sataşmaları” geceye damgasını vurdu.
Her iki sanatçıya eşlik eden, tek kişilik dev orkestra olarak bilinen ünlü klavyeci “Tepecikli Tolga” ise mekânın yeni transferi olarak büyük beğeni topladı.
Gecenin sürprizi ise mekânın sanatçı patronu Tahsin Sargın’ın sahneye çıkması oldu. Romantik aşk şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşatan Sargın, Swiss Bar’ın sezona ne kadar iddialı hazırlandığını bir kez daha gösterdi.
Swıss'e yeni yıldız
Tahsin Sargın’ın sahibi olduğu Swiss Bar, güçlü kadrosu ve unutulmaz performanslarıyla Antalya gecelerine damga vuruyor.
Muhabir: Mesut Gürkan
Yorumlar
Trend Haberler

Staj mağdurları haklarına kavuştu

TRİBÜN DESTEĞİ ŞART

Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 isim tahliye edildi

Galatasaray-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bulgaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Kontrolden çıkarak işletmeye dalan otomobilin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu