Uzak Şehir’in tanıtımında Ateş’in bir anda hapisten çıkması Albora tarafında büyük bir soru işareti oluşturuyor. Ateş’in özgürlüğüne kavuşmasının arkasındaki neden ve Kartal ile olan bağlantısı bölümün dikkat çeken gelişmeleri arasında yer alıyor. Kartal’ın Ateş ve Nadim’e arabada anlattığı Alboraları çökertme planı ise gerilimi daha da yükseltiyor.
HASAN’IN SAKLADIĞI BÜYÜK SIR ORTAYA ÇIKIYOR
Tanıtımda Hasan’ın canı pahasına sakladığı büyük sırrın Ufuk tarafından da öğrenildiği görülüyor. Hasan’ın yıllardır gizlediği bu sırrın ortaya çıkmasıyla dengelerin nasıl değişeceği yeni bölümde yanıt bulacak.
ALYA’YI CİHAN DURDURUYOR
Ecmel ile yaptığı anlaşmanın ardından Deniz’i alarak havalimanına giden Alya’yı Cihan durduruyor. İkilinin karşı karşıya gelmesiyle Alya’nın ne yapacağı merak edilirken, Alya’nın yaşadığı sağlık sorunu da tanıtımın dikkat çeken ayrıntılarından biri oluyor.
KARTAL’I ŞOKE EDEN İSİM FİKRİYE GÜRDEL
Tanıtımın finalinde ise hikayenin seyrini değiştirecek önemli bir gelişme yaşanıyor. Hastanede Fikriye Gürdel ismini gören Kartal, bu ismin neden bölüme verildiğini soruyor. Kartal’ın Fikriye Gürdel’in Alya’nın annesi olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşadığı görülüyor.
AyNA Yapım imzalı Uzak Şehir bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşuyor.



