Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı JASAT ekipleri ile Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı, 11 Eylül 2011'de Ulucak Mahallesi'nde elleri ve ağzı bağlandıktan sonra boğularak öldürülen Havva Yıldırım'a ilişkin dosyayı yeniden ele aldı. Olay yerinden elde edilen ve şüpheliye ait olduğu değerlendirilen DNA örnekleri, gelişen kriminal teknolojiler kullanılarak yeniden incelendi. JASAT ekiplerinin çalışmaları sonucu kimliği belirlenen şüpheli S.K., 30 Mart'ta düzenlenen operasyonla yakalanıp çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sürdürdüğü çalışma sonucu dün gözaltına alınan diğer şüpheli Y.K. de çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
15 yıl önceki cinayette ikinci tutuklama
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Havva Yıldırım'ın 15 yıl önce elleri ve ağzı bağlandıktan sonra boğularak öldürülmesiyle ilgili dosya yeniden ele alındı. Cinayet şüphelisi S.K.'nin geçen ay tutuklanmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında dün yakalanan Y.K. de tutuklandı.
Kaynak: DHA
Yorumlar
Trend Haberler
Manavgat Yağlı Güreşleri’ni kim kazandı? Ali Gürbüz mü yoksa Feyzullah Aktürk mü?
Manavgat Yağlı Güreşleri’nde finalin adı belli oldu: Ali Gürbüz ile Feyzullah Aktürk er meydanında karşı karşıya gelecek
Muhittin Böcek etkin pişmanlık başvurusu yaptı
Alanya'da Çavuşoğlu’nun kardeşi için kritik saatler
Manavgat Yağlı Güreşleri’nde yarı finalistler belli oldu: Ali Gürbüz ile Orhan Okulu düellosunda kazanan kim oldu?
Bakan Fidan, İranlı mevkidaşıyla görüştü




