Olay, saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Meydanı'ndaki asansörler bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Mehmet Ali Karaçay, henüz belirlenemeyen bir sebeple meydandaki asansörden metrelerce yükseklikten beton zemine düştü. Gencin düştüğünü gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Karaçay'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri bir bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak şerit çekti.
Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmaları ve nöbetçi savcının incelemelerinin ardından Karaçay'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde de durulurken, polisin soruşturması çok yönlü devam ediyor.
Asayiş
İlçeler
Güncel
Spor
Antalya
Gündem
Sağlık
Bilim
Kültür-
Ekonomi
30 metre yükseklikten beton zemine düşerek hayatını kaybetti
Antalya'nın en işlek noktalarından Cumhuriyet Meydanı'nda gece saatlerinde meydana gelen olayda, 21 yaşındaki bir genç 35 metrelik yüksekte düşerek feci şekilde can verdi
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Gurbetçilerin Avrupa’ya dönüş yolunda hüzünlü vedası
Evrende yeni bir gök cismi türü keşfedildi
Oyuncu Metin Pıhlıs, Antalyaspor’u deplasmanda yalnız bırakmadı
Antalyaspor’da ‘görünmeyen yapı’ iddiası: Eski çalışanlardan çarpıcı iddialar!
Antalya’da 2026-2027 basketbol sezonu ilk hava atışıyla başladı!
Antalya’da feci kaza! 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti





