Bugün saat 09.30’da başlayan organizasyon, Türkiye Satranç Federasyonu Alanya İlçe Temsilcisi Fazilet Dalkılınç, Başhakem Ahmet Sarı ve Başhakem Yardımcısı Cem Cemallettin Balcı’nın kontrolünde, 6 tur üzerinden gerçekleştirildi. Turnuva sonunda dereceye giren satranç severlere ödülleri hastane yönetimi tarafından takdim edildi. Turnuvayı 6/6 puanla tamamlayan Hakan Koyuncu birinci olurken, Ömer Kürşat Karpınar ikinci, Mervan Sağır ise üçüncü oldu.
Turnuvada görev alan hakemlere teşekkür belgeleri, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz tarafından verildi. Turnuvaya katılan tüm sporculara ise katılım sertifikaları takdim edildi.
Turnuva hakkında değerlendirmede bulunan Başhekim Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz, "Sağlık çalışanlarımız arasındaki birlik ve beraberliği artırmak amacıyla bu organizasyonu düzenledik. Hem keyifli bir hafta sonu geçirildi hem de güzel bir anı biriktirilmiş oldu. Satranç turnuvasında dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm sağlık çalışanlarımıza ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği’ne teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal organizasyonlarımız devam edecektir" dedi.
Antalya
İlçeler
Özel
Alanya’da sağlık çalışanları satranç turnuvasında bir araya geldi
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları arasında satranç turnuvası düzenlendi. Sağlık çalışanları arasındaki dayanışma bilincini güçlendirmek, iş stresini azaltmak ve motivasyonu artırmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvaya 20 sağlık çalışanı katıldı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Garip Erdoğan yeniden görevde
Antalya'da elektrik kesintileri: 20 Mayıs
Serbest Bölge'de grev dalgası: Lüks yat üreticisi işçileri iş bıraktı
Antalya’da BAL play-out finali: Gazipaşa Belediyespor-Kumluca Belediyespor
Antalya sağanak yağışa teslim oluyor: Antalya'da hafta sonu hava nasıl olacak?
Manavgat'ta mezuniyet töreni





