Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, güne Büyükşehir Belediyesi merkez aşevinde başladı. Her gün binlerce ailenin sofrasına ulaşan sıcak yemeklerin hazırlanma sürecini yerinde inceleyen Büşra Özdemir, aşevi çalışanlarıyla da bir araya geldi. Özdemir, aşevinde özveriyle ve titizlikle hazırlanan yemeklerin her gün binlerce sofraya sıcak yemek olarak ulaştığını söyledi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ağustos ayı olağan meclisinde konuşan Taşıt Kiralama Komitesi Meclis Üyesi Cafer Yüce, sektörün yaşadığı sorunları dile getirdi. Yüce, faizsiz kredi ve cabrio araç düzenlemesi için yetkililere çağrıda bulundu.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, falezlerden denize atık su akmasına ilişkin görüntülerin sanal medyada paylaşılmasının ardından re'sen soruşturma başlattı.
Antalya kıyılarında deniz tabanındaki çakıl ve kayaların kahverengi, peltemsi bir tabakayla kaplandığı görüntüleri değerlendiren Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, akıntının zayıf olduğu alanlarda biriken tabakanın deniz canlılarının oksijen alışverişini engellediğini belirterek, 'Bu maddeler tabanı adeta bir halı gibi örtmüş' dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Muratpaşa ilçesinin 9 mahallesinde ana içme suyu hattında meydana gelen arıza nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi ve/veya basınç düşüklüğü yaşandığını duyurdu
Alihan Kuriş Suç Örgütü soruşturması kapsamında Antalya’da bir evde yapılan aramada, “bağış” listeleri ve hesap dekontlarının da aralarında bulunduğu 37 klasör belge ele geçirildi
Antalya’nın Kepez ilçesinde bir gıda deposuna yönelik gerçekleştirilen denetimde, son kullanma tarihi bulunmayan veya kullanım süresi geçmiş 152 kilogram et ve et ürünü ile 20 bidon turşuya el konuldu. Ürünler gerekli işlemlerin ardından bertaraf edilirken, mühürlenen işletmeye 26 bin 360 TL idari para cezası uygulandı.
Antalya'nın turizm cenneti Çıralı'da dalış yapan Hüseyin Fırat, su altında çok sayıda ölü balıkla karşılaştı. Balık ölümlerinin nedeninin yasak olmasına rağmen trol avcılığı olduğu belirtiliyor.
Antalya'da doğal güzelliğiyle öne çıkan Lara Falezleri'nde, denizdeki iki kaya arasına kurulan 30 metrelik 'slackline- denge ipi' üzerinde 2 sporcunun yaptığı yürüyüş, ilgiyle izlendi.


