Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan sergide Emel Öner, Filiz Hancı, Gülşulay Yılmaz, M. Sedat Cantürk, Seyfettin Küçük, Şükrü Erol, Ümran Çiçek, Tayyibe Yılmaz, Yeşim Ertan'ın heykel tasarımları sergilendi.

KURDELE BİRLİKTE KESİLDİ

ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, kurs öğretmeni Yasemin Erzinlioğlu, kursiyerler açılış kurdelesini birlikte kesti. Çakcıl, sanatın her yaşta öğrenildiğini, yeteneklerin ileri yaşlarda da ortaya çıktığını ifade etti, kurs öğretmeni Erzinlioğlu ile kursiyerleri başarılı heykel çalışmalarından dolayı kutladı.

Ateş değil, denetim yaktı: Standart dışı işletmeler kapatılıyor
Ateş değil, denetim yaktı: Standart dışı işletmeler kapatılıyor
İçeriği Görüntüle

İNSANA HEYECAN VERİYOR

Kurs öğretmeni Yasemin Erzinlioğlu, heykel sanatına genç ve yetişkinlerin her geçen gün ilgilerinin arttığına dikkati çekti. Erzinlioğlu, "Çamuru şekillendirmek insana hem heyecan, hem mutluluk veriyor. Kursiyerlerim çamurla uğraşırken üzüntü ve stresten de uzak kalıyor. Kurslarımda sanat tarihi ile ilgili bilgiler verdim" dedi.

Kaynak: DHA