İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, Büyükçekmece Belediyesi’nde yolsuzluk yapıldığı iddialarına ilişkin soruşturmada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Antalya’da çok sayıda otelin sahibi olan ve Şahinler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten iş insanı Kemal Şahin, “rüşvet verme” suçlamasıyla tutuklandı.

9 Mayıs’ta gözaltına alınan Şahin, savcılıkta verdiği ifadenin ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, Şahin’in tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderdi.

TBMM Dilekçe Komisyonu'na ilginç başvurular
TBMM Dilekçe Komisyonu'na ilginç başvurular
İçeriği Görüntüle

Öte yandan, Kemal Şahin’in iki gün önce sosyal medya hesabından Mısır’da olduğunu belirten videolu bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Şahin’in bu paylaşımı, tutuklandığını kamuoyundan ve yakın çevresinden gizlemek amacıyla yaptığı ileri sürüldü.

Whatsapp Görsel 2025 05 16 Saat 16.45.56 146Ebc01

Muhabir: Emre ARKIN