Antalya ve çevresinde Mart ayının ikinci haftası, az bulutlu ve açık bir gökyüzü ile devam ediyor. 10 Mart Salı günü il genelinde yağış beklenmezken, sahil bandında bahar sıcaklıkları hissedilmeye devam edecek, iç kesimlerde ise gece ayazı etkisini sürdürecek.
Sahil Bandında Bahar Havası
Antalya şehir merkezinde gökyüzünün az bulutlu olması beklenirken, hava sıcaklığı en düşük 9, en yüksek 19 derece civarında seyredecek. Kepez, Alanya ve Demre'de termometrelerin 20 dereceyi görmesi bekleniyor. Aksu, Belek, Finike ve Kumluca'da sıcaklıkların 20 derece bandında olacağı tahmin ediliyor. Kemer'de 17, Gazipaşa'da ise 19 derecelik ılıman bir hava hakim olacak.
İç Kesimlerde Dondurucu Gece Soğukları
Gündüz güneşin etkisiyle ısınan iç kesimlerde, gece saatlerinde sıcaklıklar sıfırın altına düşmeye devam ediyor. Korkuteli'nde sıcaklık eksi 3, Elmalı'da ise eksi 2 dereceye kadar gerileyecek. Gündüz ise bu ilçelerde sıcaklık 12-14 derece bandına çıkacak. Akseki 13, İbradı ise 12 derece gündüz sıcaklığıyla günü tamamlarken, gece sıcaklıkları eksi 1 ile 1 derece arasında değişecek. Saklıkent'te az bulutlu bir gökyüzü altında en düşük eksi 3, en yüksek 6 derecelik bir hava bekleniyor.





