Görüşmede Türkiye ile Suriye ikili ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Şara’nın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısına katılmasının tarihi önemde olduğunu, Türkiye’nin Suriye’ye destek vermeye devam edeceğini, ikili ilişkileri geliştirmek için çalıştıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Suriye’de farklı unsurları bir araya getirecek adımları takip ettiğini, Suriye’nin birlik ve beraberliğinin korunmasının ve SDG’nin 10 Mart mutabakatına riayet etmesinin önemli olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a görüşmede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın eşlik etti.
Asayiş
Güncel
Spor
Antalya
Özel
İlçeler
Kültür-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi için bulunduğu Katar’da Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir görüşme gerçekleştirdi
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Bülent Korkmaz’ın ekibi belli oldu! İşte Antalyaspor’un yeni hocasının antrenörleri...
Antalyaspor Kapalı Yol’da destek aradı
Korkuteli’nde aşure bereketi
Kırkpınar öncesi Uluborlu’da Antalya finali: Kemer Onur Susuz’un oldu
Antalya'da elektrik kesintileri: 27 Haziran
Elma Şekeri Kreş ve Anaokulu öğrencilerinden alkışlanan yıl sonu performansı


