
Gecenin mimarı ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan isim, aynı zamanda organizasyonu üstlenen Melike Ügümü'ydü. Melike, yakın arkadaşları Beliz Cinkaya ile birlikte Serap Tarakçı için unutulmaz bir doğum günü sürprizi hazırladı. Melike ve Beliz'in bu inceliği karşısında Serap Tarakçı'nın gözleri doldu, duygusal anlar yaşandı.
Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde kesilen doğum günü pastası, neşeyi daha da artırdı. Üç güzel arkadaş, etraflarındaki kimselere aldırış etmeden, kadın kadına eğlenmenin ve dostluğun keyfini sonuna kadar çıkardı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneden masaya gelen sazların ritmiyle coşan Melike Ügümü, Beliz Cinkaya ve Serap Tarakçı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Masalarında oryantal dansöz oynatarak eğlencenin dozunu zirveye taşıyan güzeller, Meyhanet'in o gece en çok eğlenen ve ilgi odağı olan grubu oldu.
Melike Ügümü'nün enerjisi ve sıcakkanlılığıyla birleşen bu özel gece, Pegasus'un kanatlı güzellerinin dostluklarının ve neşelerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Melike'nin organizasyon becerisi ve neşeli tavırlarıyla geceye damgasını vurduğu bu kutlama, Meyhanet müdavimleri tarafından uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.
Güzeller Meyhanet’e kutladılar
Pegasus Havayolları'nın birbirinden güzel ve zarif üç çalışanı, hafta sonu eğlencenin ve lezzetin adresi Meyhanet'te bir araya gelerek dostluklarını ve neşelerini taçlandırdılar. Bu özel buluşmanın sebebi ise sürpriz bir doğum günü kutlamasıydı.
Muhabir: Mesut Gürkan
Yorumlar
Trend Haberler
Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme son gün ne zaman?
Özgür Özel'den Muhittin Böcek'le ilgili olay iddia!
Oğlu ve gelini itirafçı mı oldu?
Antalya’da rüşvet soruşturmasında yeni gelişme: Tutuklanan iki isim serbest bırakıldı
Büyükşehir’i pislik götürüyor!
Erol Bulut o ismi açıkladı: “Bilgileri dışarı aktaranı bize o bildirdi”