Olay, sabah saatlerinde Eyüpsultan Topçular Mahallesi Şeyh Raşit Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hafriyat kamyonu elektrik hattı çalışması için açılan kazı alanına saplandı. Hafriyat kamyonunun çamura saplandığı esnada yan tarafta bulunan çay ocağının duvarına zarar verdi.

İhbar üzerine olay yerine ekip sevk edildi. Hafriyat kamyonu daha sonra vinç yardımıyla saplandığı yerden çıkarıldı. Çalışmaların yapıldığı anlar ise havadan görüntülendi.

Antalya’da cinayet gibi kaza: Motosiklete çarpıp olay yerinden kaçtı
Antalya’da cinayet gibi kaza: Motosiklete çarpıp olay yerinden kaçtı
İçeriği Görüntüle

Olayın olduğu caddede esnaflık yapan Adem Öztürk, "Sabah geldiğimizde dükkanımızı açtık. Baktım buraya kamyon devrilmiş. Burada devam eden çalışma var. Alttan zeminler geçiyor. Onun içinde iki tarafa geçmiş olsun. Orası çay ocağı olarak faaliyet gösteriyor. Oranında ufak bir hasarı var. Ama arkadaşlar, hasarı karşılayacaklarını söylediler. Sürücüde dışarıdaydı, çekici bekliyorlardı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA