Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C130 tipi askeri kargo uçağında şehit olan 20 askeri personelin Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı.

"Vatan ve millet ruhumuz" Cuma hutbesinin konusu oldu
"Vatan ve millet ruhumuz" Cuma hutbesinin konusu oldu
İçeriği Görüntüle

İşlemlerin ardından şehitlerin naaşları, Mürted Hava Üssü'nde düzenlenen resmi bir törenle memleketlerine gönderilmek üzere yola çıkarıldı.

Konya şehidini son yolculuğuna uğurlayacak

Kazada şehit olan Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu'nun cenazesi, memleketi Konya'da toprağa verilecek.

Şehit Kuyucu için Cuma namazını müteakip Musalla Mezarlığı Namazgâhı'nda cenaze namazı kılınacak. Naaşı, kılınacak namazın ardından Konya Şehitliği'ne defnedilecek.

Kız kardeşiyle son konuşması ortaya çıktı

Düşen askeri kargo uçağında şehit olan 20 askerin geride bıraktığı hikayeler yürekleri yakarken, Şehit Ahmet Yasir Kuyucu'nun şehadetinden birkaç saat önce kız kardeşiyle yaptığı son yazışma ortaya çıktı.

G5T Lbk U Wc A A W Qk Y

Kaynak: CGTN TÜRK