Müze öfkesi sürüyor
Müze öfkesi sürüyor
İçeriği Görüntüle

Unutulmaz bir yedi tabaklık deneyim

Japon Şef Hoshino'nun liderliğinde gerçekleşen bu özel etkinlikte, misafirler yedi tabaklık eşsiz bir menüyle ağırlandı. Tahinli Ispanak Salata, Avokado Soslu Yaz Noodle, Miso Soslu Izgara Somon gibi özel lezzetlerin yanı sıra, Deniz Mahsullü Miso Çorba, Nigiri Plate ve NY Style Temaki gibi klasik Japon tatları da menüde yer aldı. Gecenin finali ise Matchalı Puding ile yapıldı. Şefin her tabağı bizzat anlatması ve zarif sunumlar, deneyimi unutulmaz kıldı. SushiCo, Chef's Table konseptini daha önce Kayseri ve Urla'da da başarıyla uygulayarak farklı şehirlerdeki lezzet tutkunlarını ağırlamıştı. Antalya'daki bu son etkinlik, markanın Uzak Doğu mutfağına olan ilgiyi artırma ve özel lezzet deneyimlerini daha geniş kitlelere ulaştırma hedefini bir kez daha gözler önüne serdi. Japon Şef Hoshino'nun liderliğinde gerçekleşen bu özel etkinlikte, misafirler yedi tabaklık eşsiz bir menüyle ağırlandı. Tahinli Ispanak Salata, Avokado Soslu Yaz Noodle, Miso Soslu Izgara Somon gibi özel lezzetlerin yanı sıra, Deniz Mahsullü Miso Çorba, Nigiri Plate ve NY Style Temaki gibi klasik Japon tatları da menüde yer aldı. Gecenin finali ise Matchalı Puding ile yapıldı. Şefin her tabağı bizzat anlatması ve zarif sunumlar, deneyimi unutulmaz kıldı.

Kaynak: SushiCo