Yenice köyünde geçtiğimiz yıl elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında Sadettin Özyiğit’in evi kullanılamaz hale geldi. Yangında tüm eşyalarını kaybeden aile zor günler yaşadı. Yaşanan mağduriyetin ardından Isparta Belediyesi tarafından aileye destek sağlandı. Belediyenin katkılarıyla yapımına başlanan yeni evin tamamlanma aşamasına geldiği öğrenildi. Aile, kısa süre içerisinde yeni yuvalarına taşınmaya hazırlanıyor.
"Rabbim bu tür zorlukları bir daha yaşatmasın"
Evi ziyaret eden Şükrü Başdeğirmen, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Rabbim bu tür zorlukları bir daha yaşatmasın. Eviniz çok güzel olmuş, taşınacak hale gelmiş. Zor durumda kalan vatandaşımızın mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Güle güle, sağlıklı ve huzurlu günlerde oturun" dedi.
Sadettin Özyiğit ise yangında her şeylerini kaybettiklerini belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Özyiğit, yeniden bir yuvaya kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.
Güncel
Antalya
Gündem
Asayiş
İlçeler
Spor
Kültür-
Özel
Güncel
Yangında evini kaybeden aileye yeni yuva
Isparta’nın Gelendost ilçesine bağlı Yenice köyünde geçen yıl çıkan yangında evini kaybeden Sadettin Özyiğit’in evi, Isparta Belediyesi’nin destekleriyle yeniden inşa edildi. Yapımı tamamlanmak üzere olan evi ziyaret eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Garip Erdoğan yeniden görevde
Antalya'da elektrik kesintileri: 20 Mayıs
Antalya’da BAL play-out finali: Gazipaşa Belediyespor-Kumluca Belediyespor
Antalya sağanak yağışa teslim oluyor: Antalya'da hafta sonu hava nasıl olacak?
Manavgat'ta mezuniyet töreni
Kumluca’yı penaltılarla geçen Gazipaşa BAL’a yükseldi!




