Alanya-Manavgat D-400 Karayolu Aksaz ışıklı kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarparak hurdaya çeviren kamyonun sürücüsü Gökhan Ö., hastaneye götürülmek üzere bindirildiği ambulansta sağlıkçılara ‘kimseye bir şey oldu mu, ben 12 yaşında bir kız babasıyım, lütfen bana doğruyu söyleyin' diyerek ellerini başının arasına alarak ağlamıştı.
3 kişinin yaralandığı kazada olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Manavgat'ta bulunan bir özel hastaneye götürülen ve yapılan alkol kontrolünde 2,88 promil alkollü olduğu belirlenen kamyon sürücüsü Gökhan Ö., görevli trafik polisine mukavemette bulunmaktan gözaltına alındı. Gökhan Ö, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Görevli memura mukavemette bulunmak' suçundan tutuklanarak Ilıca Mahallesinde bulunan Manavgat S Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Ayrıca; Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekiplerince kamyon sürücüsüne alkollü araç kullanmak, yetki belgesi, SRC ve kamyonun takografının olmamasından yaklaşık 46 bin TL para cezası uygulandı.
Çok sayıda suç kaydının bulunduğu belirlenen Gökhan Ö'nün kısa süre önce babasına ait bir başka kamyonla kaza yaptığı, babasının iddiasına göre Manavgat'ta kaza yaptığı kamyonu babasının haberi olmaksızın aldığı bildirildi. Kazanın ardından otomobile arkadan çarpan kamyon, trafik ekiplerince trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.
Ağlayan sürücü alkollü çıktı!
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kamyonla çarparak iki kişinin yaralanmasına neden olan sürücünün 2,88 promil alkollü olduğu belirlendi. Ambulansla hastaneye götürülürken “Kimseye bir şey oldu mu?” diyerek ağlayan sürücü, hastanede görevli trafik polisine mukavemet gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Oğlu ve gelini itirafçı mı oldu?
Büyükşehir’i pislik götürüyor!
Antalya’da rüşvet soruşturmasında yeni gelişme: Tutuklanan iki isim serbest bırakıldı
Erol Bulut o ismi açıkladı: “Bilgileri dışarı aktaranı bize o bildirdi”
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 8'inci dalga 'rüşvet' operasyonu: 8 gözaltı
Korkuteli’nde o köy ayaklandı! ‘Canımızı veririz suyumuzu vermeyiz’




