Antalya ve ilçeleri, 21 Ocak Çarşamba gününü parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzüyle karşılamaya hazırlanıyor. Meteorolojik verilere göre, hafta ortasında sıcaklıklar mevsim normallerinde seyretse de bazı ilçelerde hafif yağışlar yüzünü gösterecek.

Merkezde parçalı bulutlu

Antalya şehir merkezinde Çarşamba günü gökyüzü parçalı bulutlu olacak. Günün en düşük sıcaklığı 4 dereceye kadar düşerken, en yüksek sıcaklığın 14 derece civarında seyretmesi bekleniyor. Merkez ilçelerde yağış beklenmezken, havanın kapalı olması nedeniyle hissedilen sıcaklık daha düşük olabilir.

Hangi ilçelerde yağmurlu?

Sahil hattının bir bölümünde hafif sağanak yağış geçişleri tahmin ediliyor:

İç kesimlerde buzlanma

İç ilçelerde kış şartları kendini hissettirmeye devam ediyor:

  • Saklıkent K.M.: Kayak merkezinde hafif kar yağışı bekleniyor. Sıcaklıklar ise gündüz -1, gece -7 dereceye kadar gerileyecek.

  • Korkuteli: Çok bulutlu bir havanın hakim olacağı ilçede dondurucu soğuklar kapıda; en düşük sıcaklık -5 derece.

  • Elmalı ve Akseki: Gökyüzünün çok bulutlu olacağı bu bölgelerde sıcaklıkların gece sıfırın altında 3-4 derecelere düşmesi bekleniyor.

Muhabir: Buse Nur AKAY