AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi İlker Koç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir'i hedef alan sert açıklamalarda bulundu. Özdemir'in göreve gelmesinden bu yana 15 Temmuz milli anma günü programlarına katılmadığını ve eleştiriler karşısında kendisini sosyal medyadan engellediğini ileri süren Koç, bu tutumu sert bir dille eleştirdi. 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye tarihi açısından taşıdığı öneme dikkat çeken İlker Koç, Antalya'da iki 15 Temmuz şehit ailesinin bulunduğunu ancak Özdemir'in bu aileleri hiç ziyaret etmediğini dile getirdi.

'Vekil vekilini gönderdi’
Özdemir'in resmi anma törenlerine katılmamasına tepki gösteren Koç, şu ifadeleri kullandı: "Her zaman güreşlerden, bayramlardan geri kalmayan Büşra Hanım, göreve geldiğinden bu yana iki kez 15 Temmuz geçti. Fakat her nedense Büşra Hanım, Valilik nezdinde düzenlenen programlara katılmadığı gibi, protokole vekilin vekilini gönderdi. Ülkemizde anlamlı olan bu özel gün 15 Temmuz'da bu programları AK Parti düzenlemiyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düzenlemiyor. Bunu Valilik düzenliyor. Valiliğin diğer bütün programlarından eksik kalmıyorsun, güreşlerden eksik kalmıyorsun."


‘Çözüm engellemek mi?'
Yaptığı eleştirel sosyal medya paylaşımının ardından Büşra Özdemir tarafından engellendiğini aktaran AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi İlker Koç, tepkisini, "Bununla ilgili yaptığım sosyal medya paylaşımı karşısında Büşra Hanım da beni sosyal medyasından engelliyor. Çözüm bu mu yani?" sözleriyle dile getirdi.






