Azerbaycan Dışişleri Bakanlığının sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında, "Kardeş Türkiye’de bugün ve dün okullarda meydana gelen silahlı saldırı olayları bizi derinden üzdü. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına derin üzüntüyle başsağlığı diliyor, bu şiddetten etkilenen herkesle, kardeş Türkiye halkı ve hükümeti ile dayanışma içinde olduğumuzu bildiriyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyor, bu zor günlerde kardeş Türkiye halkına sabır ve güç temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Şanlıurfa’da dün liseye düzenlenen silahlı saldırıda, 16 kişi yaralanmıştı. Bugün Kahramanmaraş’taki bir ortaokula düzenlenen silahlı saldırıda ise, 9 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi de yaralanmıştı.
Antalya
Güncel
Gündem
Azerbaycan’dan, Türkiye'ye başsağlığı mesajı
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki okullarda gerçekleştirilen silahlı saldırılar dolayısıyla taziye mesajı yayımladı
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Havalimanı–şehir merkezi kademeli trafiğe kapatılacak
İlk ruhsat Antalya’ya
Yeni Parti’nin Antalya il binası hazır! Adres; CHP eski binasının karşısı
Rent a car sektöründen iki kritik çağrı
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin: Antalya Büyükşehir CHP’de kalacak
ADGİAD' dan ATSO seçimlerinde gövde gösterisi; birlik ve beraberlik mesajı: ‘Tüm imkanlarımızla adaylarımızın yanındayız



