Transfer Temasları Başladı
Galatasaray’da sezon hazırlıkları sürerken, Mario Lemina’nın takımdan ayrılabileceği yönünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Suudi Arabistan basınından Arriyadiyah’ın haberine göre, Al Shabab kulübü, tecrübeli orta saha oyuncusu için transfer görüşmelerinde sona yaklaştı. İddiaya göre taraflar arasında yapılan ilk temaslarda olumlu ilerleme sağlandı ve kısa süre içinde resmi imzaların atılabileceği belirtildi. Suudi kulübünün Lemina için cazip bir maaş ve bonservis paketi sunduğu, Galatasaray yönetiminin de bu teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.
Lemina’nın Performansı
Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray kadrosuna katılan Lemina, hem Süper Lig’de hem de Türkiye Kupası’nda gösterdiği performansla taraftarın beğenisini kazanmıştı. Fizik gücü, oyun zekâsı ve savunma katkısıyla teknik direktör Okan Buruk’un en güvendiği isimlerden biri haline gelen Lemina, Şampiyonlar Ligi için kurulan yeni kadroda da önemli bir rol üstlenmesi beklenen oyuncular arasındaydı. Ancak gelen teklifler ve oyuncunun yeni bir maceraya sıcak bakması, bu planları değiştirebilir.
Al Shabab Cephesi
Al Shabab’ın, sezon sonu Fatih Terim’le yollarını ayırmasının ardından yeniden yapılandığı ve teknik kadronun talebiyle orta sahaya lider bir isim kazandırmak istediği ifade ediliyor. Lemina’nın hem Avrupa tecrübesi hem de fiziksel kapasitesi nedeniyle ilk hedef haline geldiği belirtiliyor. Kulüp kaynaklarına göre transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Eğer anlaşma tamamlanırsa, Galatasaray yönetimi orta saha rotasyonunu korumak adına alternatif oyuncular için harekete geçecek.