Türkiye’nin dört bir yanından gelen profesyonel bartenderlar, özgün kokteyl reçeteleriyle jüri karşısına çıkarak ‘en iyi karışımı’ yapıp kıyasıya rekabet etti. Özgün içeceklerin tanıtımına katkı sağlanan yarışmada, sürdürülebilirlik, sunum estetiği ve tat dengesi kriterlerine göre sonuca varıldı. Inno Concept Otel’de düzenlenen ödül töreninde yarışmacı ve davetliler özel gecede unutulmaz anlar yaşadı.

'Dino Ormanı' minikleri neşelendirdi
'Dino Ormanı' minikleri neşelendirdi
İçeriği Görüntüle

Doğayla uyumlu kokteyller

‘Doğadan Bardağa: Sürdürülebilir Lezzetler’ temasıyla yarışmacılar, yerel ve mevsimsel ürünleri merkeze alarak doğayla uyumlu kokteyller hazırladı. Yarışma sonunda zirveyi Bedirhan Batu alırken, ikinci Baran Özlap, üçüncü ise Gizem Şener oldu. İlk üçte yer alan bartenderlar Moldovo’da eğitime gönderilecek.

Kaynak: Haber Merkezi