Kepezspor Teknik Direktörü Kerem Şeras, dün gerçekleştirdiği ilk antrenmanla takımın başındaki görevine resmen başladı. Şeras, cumartesi günü Hasan Doğan Stadyumu’nda oynanacak kritik Elazığspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak, "Cumartesi günü seyircimiz önünde oynayacağımız Elazığspor maçı çok önemli. Bu zorlu karşılaşmada taraftarımızı yanımızda görmek istiyorum" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de tüm Antalyalı ve Kepezli futbolseverleri tribünlere davet ederek, "Cumartesi günü Hasan Doğan Stadyumu’nda takımımızı yalnız bırakmayalım" ifadelerini kullandı.
Kepez ekibi, yeni teknik direktörüyle sahaya çıkacağı bu zorlu mücadelede galibiyet hedefliyor.
Antalya
İlçeler
Asayiş
Güncel
Özel
Kültür-
Eğitim
Sağlık
Kepezspor yeni teknik direktörü Kerem Şeras’tan taraftara tribün çağrısı
Kepezspor'da Teknik Direktör Emin Pehlivanlar ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Kerem Şeras, bu hafta oynayacakları Elazığspor maçında taraftarları davet etti.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Bülent Korkmaz’ın ekibi belli oldu! İşte Antalyaspor’un yeni hocasının antrenörleri...
Antalyaspor Kapalı Yol’da destek aradı
Korkuteli’nde aşure bereketi
Kırkpınar öncesi Uluborlu’da Antalya finali: Kemer Onur Susuz’un oldu
Antalya'da elektrik kesintileri: 27 Haziran
Elma Şekeri Kreş ve Anaokulu öğrencilerinden alkışlanan yıl sonu performansı



