Meteorlar, "atmosfere giren göktaşı" (genelde kum tanesiyle çakıl taşı arası büyüklükte olurlar) çok küçük oldukları için parçalanırlar ve dünyanın yüzeyine asla çarpmazlar. 

Meteorlar bir tabiat olayıdır ve doğanın bir parçası olarak ortaya çıkarlar. 

Yaşamda da değişik nedenlerden çevremize giren insanlar vardır, aynı atmosferden dünya yüzeyine yönelmiş meteorlar gibi bir anda etrafımızda olduklarını görürüz. 

Meteorların bazılarının küçük olmasına rağmen büyük bir kaya parçası halinde olanlarını da görebiliyoruz. 

Çevremize çeşitli nedenlerden bir anda bir meteor gibi giren bu insanların bazılarının verdikleri maddi manevi zararlar büyük olabiliyor. 

Meteor olayı dünya var oldukça gerçekleşecek bir doğa gerekliliği. 

Yani dünyanın var oluşunda oluşan bir yapısal atmosfer olayı. 

İstense de istenmese de dünyanın sonuna kadar gerçekleşecek bir doğa yaptırımı. 

Ama çevremize birden bire bir meteor benzeri giren insanların bazılarını bize zarar veremeden uzaklaştırabiliyoruz. 

Bazıları ise aradan sıyrılıp bir şekilde çevremize girebiliyorlar. 

Meteorların atmosferde ortam oluşmasıyla dünya yüzüne doğru hareketlenmesi gibi özellikle mesleki başarıları ve kariyerleri olan kadınların çevresine adeta iniş yapan maddi manevi fırsatçıları görebiliyoruz. 

Meteorlar dünya üzerinde yaşayan dokuz milyar insanın istem dışı olarak dünya yüzeyine doğru hareketlenme kabiliyetine sahipler. 

Ancak özellikle mesleki başarıları ve kariyerleri olan kadınların çevrelerine gelecek olanlara set çekme ya da bir şekilde çevrelerine girmiş ya da yaklaşmış olanları uzaklaştırma imkanları mevcuttur. 

Meteorların dünya yüzeyine yaklaşmaları önlenemiyorsa bunun aksi olarak insanların özellikle de başarılı kadınların çevrelerinde bir şekilde olan meteor benzeri insanlardan ve onların verecekleri büyük zararlardan kendilerini korumaları bu tür zarar verecekler insanları çevrelerinden uzaklaştırmalarıyla mümkündür. 

Gönlünüz ve kalbiniz meteor zararları gibi zararlı insanlara karşı savunma yapabilmeli.