Kaynak: (Muratpaşa Belediyesi/Bülten)
Spor
İlçeler
Asayiş
Antalya
Özel
Muratpaşa’da kurban hazırlıkları tamamlandı
Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’nde yer alan kurban satış alanına büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvanların girişleri başladı.
Muratpaşa Belediyesi, 27 Mayıs’ta başlayacak Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Ermenek Mahallesi’nde kurban satış ve kesim alanı kurulurken, Cumhuriyet, Konuksever, Bayındır, Sedir ve Yenigün mahallelerinde bulunan pazar yerlerinde de kurban kesim alanı olarak belirlendi.
Ermenek’te kurulan satış alanında zabıta ve veteriner ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmesi için kurbanlıkların sağlık kontrolleri ve evrak incelemeleri titizlikle gerçekleştiriliyor. Muratpaşa Belediyesi veterineri Berat Cihan Güneş, Türkiye’nin farklı noktalarından kurbanlıkların satış alanına getirildiğini belirterek, “Kesim alanlarına gelen kurbanlıkların rutin muayeneleri ve evrak kontrollerini yapıyoruz. Ayrıca kesim alanlarının hem halk sağlığına hem de kurban kesim şartlarına uygunluğunu denetliyoruz” dedi.
Yorumlar
Trend Haberler
Staj ve çıraklık mağdurları hak mücadelesini zirveye taşıyor... Masadan meydanlara
CHP'de disiplin kurulu toplanıyor… YDK Başkanı Antalya’dan
Menderes Türel’den adaylık sorusuna yanıt: Antalya’ya hizmet benim için şereftir
‘Hastanelerde işaret dili tercümanı zorunlu hale getirilmeli’
Büyükşehir’de üst düzey görev değişiklikleri
Korkuteli'de kovan dağıtımı




