Son yıllarda kendi kapasiteleri olmayan, bilgi dağarcıkları bomboş insan kılıklı sahtekarlıklarıyla, yalan sevgileriyle özellikle kariyerli mesleği olan iyi kazanan kadınları radarlarına alanlar televizyonda gösterilen pembe dizideki diyaloglardaki replikleri ezberleyerek kendi sözcükleri gibi sunup yalan lügatlarına ilave yapıp kendilerine süs hava verip yalanlarına devam ediyorlar. 

Pembe diziler insanları hayal dünyasında gezdirip gerçeklikten uzak gezenlere atıyor bazı insanlar özellikle de bu sefer mutlu olabilir miyim diye boşlukta olan kadınlara atılan oltanın ucunda yem olarak bulunan o pembe dizilerde kullanılan yarım yamalak replikler birer sevgi tuzağı olarak kullanılıyor. 

Tabii ki pembe dizi senaryolarını hazırlayanlar da kadınlar olduğu için ve bu kadınların da birçoğunun kendi hayatlarında mutsuz olduklarını hatta bazı senaryoları ortak ekip çalışması olarak birden fazla mutsuz kadının yazması sahte mutluluk balonları uçurmalarına ve birçok kadını kandırmaya yetebiliyor. 

Yaşadığımız dünyanın sert gerçekliklerini pespembe çizilen bir atmosfer zanneden özellikle mutluluk bu sefer olur mu diyen ve dizilerdeki gibi mutluluk hayal eden kadınlara bu pembe dizi replikleri söylenerek dönülmesi zor yollara uçurumlara sürüklenebiliyorlar. 

İnsanların özellikle de bazı kariyerli mesleki başarıları olan ama moralsiz ve mutsuz kadınların kendilerini yorgun ve hedefsiz bırakılmaya çalışılarak mutluluğu kolay zannettirilmeleriyle kendilerine birkaç göz boyayan hareket yapılarak ve bu pembe dizilerdeki replikler yarım yamalak söylenerek kandırıldıkları bir dünyadayız. 

Gerçek hayatla pembe diziler siyah ve beyaz kadar birbirinden ayrıyken insanların özellikle de bazı kadınların içi boş birkaç hareket ve süslü birkaç pembe dizi replikleriyle kandırılmaları ancak o kadınların kendi değerlerini başarılarını hatırlayarak eski fabrika ayarlarına dönmeleriyle olacaktır. 

Gerçek mutlulukların kalpten olan sevgiler olduğunu anlayanlar mutluluğa ulaşacak gerçekten mutlu olacaktır. 

Gönlünüz dostluk ve spor dolsun.