Almanya'dan İsveç'e, Irak'tan Avusturya'ya kadar tüm dünyada 205 şubesi bulunan marka, sektöründeki yerli markalar arasında en fazla şubeye sahip olma özelliğini koruyor. Antalya'nın markası Yemen Kahvesi, Türkiye'nin 61 şehrinde ve tüm dünyada 3 kıtada var olarak Antalya'nın gururu olma özelliğini taşıyor.

205 şubeye ulaştı
İran'da açılan 11’inci şubenin kurdelasını keserek açılışını yapan Yemen Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çilingiroğlu, ülkemizde ve dünya genelinde 205 şubeye ulaştıklarını ve bu büyümeyi emin adımlarla sürdüreceklerini belirtti. İş kolları arasında İnşaat ve turizmin de bulunduğunu, bu sektörlerde de yurtdışına açılmayı planladıklarını belirten Çilingiroğlu, "Bize düşen Türkiye'ye yakışanı yapmak, hangi işi yaparsak yapalım en iyisi olmak. Çünkü hem ülkemiz hem de insanlarımız bu değere layıktır" diye konuştu.

Açılışa Tebriz Başkonsolosu Çetin Taner, Tebriz Ticaret Ateşesi Tahir Dingil ve İran'ın önde gelen iş insanları da katıldı. Kurdela kesiminin ardından Yemen Kahvesi'nin İran'daki 11’inci Şubesi misafirlerini ağırlamaya başladı.
Haber Merkezi
Kaynak: Haber Merkezi