Antalya'da yürütülen 'rüşvet' soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra geçici olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek'in doğum günü kutlandı. 62'ncisi devam eden Altın Portakal Film Festivali'nin düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezi önünde doğum günü kutlaması için milletvekili Mustafa Erdem, Büyükşehir Başkanvekili Büşra Özdemir, İl Başkanı Nail Kamacı ve partililer bir araya geldi. Üzerinde Böcek'in fotoğrafının bulunduğu ve 'Torosların evladı Yörük Çocuğu' yazılı pasta alana getirildi. Ellerinde pankartlarla kutlama için bir araya gelen partililer hep bir ağızdan 'doğum günün kutlu olsun başkanım' dedikten sonra ellerindeki balon ve beyaz güvercinleri gökyüzüne bıraktı.

Kutlamada konuşan il başkanı Kamacı, Böcek'in sağlık durumunun iyi olmadığını belirterek doğum günü kutlamasında dilek olarak adil bir yargılama istediklerini söyledi.

Büyükşehir Başkanvekili Büşra Özdemir ise Böcek'in gökyüzünü çok özlediğini söyleyerek en kısa zamanda gökyüzü altında buluşmak istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından pasta kesilerek Böcek'in doğum günü kutlandı.

Antalya sokaklarında 'Altın Portakal' coşkusu
Antalya sokaklarında 'Altın Portakal' coşkusu
İçeriği Görüntüle

Kaynak: DHA